Tunfisksalat med karri

Time 10 Min

Gjør en liten vri på tunfisksalaten og tilsett litt karri ! Ikke bare får du denne fantastiske fargen, men smaken er ganske så deilig.

ingredienser

2 bokser tunfisk i vann eller olje
1 ss finhakket rødløk
1 ss grovhakket frisk koriander
1 ss rosiner
1 ss grovhakkede tørkede aprikoser
1 ts karripulver
1/2 ts gurkemeie
3 ss gresk yoghurt naturell
1/2 lime
salt, pepper

Slik gjør du

  1. La oljen eller vannet renne av tunfisken
  2. Bryt tunfisken i mindre biter og bland med finhakket rødløk, frisk koriander, rosiner og aprikoser
  3. Bland yoghurt med karripulver, gurkemeie og limesaft
  4. Rør inn i tunfiskblandingen
  5. Smak til med salt og pepper
  6. Rull tunfisksalaten med karri i en lefse eller server med naan brød.

Tips

Karripulver varierer i styrke. Begynn gjerne med lite og ha i mer etterhvert om du ikke synes den gir nok smak.

Del denne oppskriften

Prøv disse