Ruccolasalat med tunfisk, kikerter og avokado

Time 10 Min

Næringsrik, sunn og god tunfisksalat. Enkelt å lage til én eller mange.

ingredienser

1 boks tunfisk i vann eller olje
1/2 boks à 400g kikerter
1 liten pose (65g) ruccolasalat
1 avokado
1/2 rødløk i tynne skiver
50 g fetaost
1/2 sitron

Slik gjør du

  1. La oljen eller vannet renne av tunfisken
  2. Skjær avokadoen i to og løft ut stenen. Skrell vekk skallet og skjær avokadokjøttet i skiver.
  3. Fordel ruccolasalat, kikerter, tunfisk, avokado og rødløk på 4 tallerkener.
  4. Bryt tunfisken og fetaosten i mindre biter og fordel på salatene.
  5. Press litt sitronsaft over hver salat.

Tips

Oppskriften er nok til 4 mindre salater som kan serveres som en forrett eller 2 større porsjoner. Synes du salaten er litt tørr kan du gjerne helle litt god olivenolje over salaten.

Del denne oppskriften

Prøv disse