Tunfisksandwich med tomat, avocado og aji verde
Har du lyst på en skikkelig digg tunfisksandwich? Denne er fresh, smaker godt og er full av proteiner. Tunfisksandwich har gjort et skikkelig viralt comeback den siste tiden, og Sonia Vold lover at denne versjonen er den beste.
Dette trenger du for å lage Sonias tunfisksandwich
1 pose tunfisk med tørkede tomater fra King Oscar
1 valgfritt sandwichbrød
1 avokado
1 bifftomat
Aji verde-saus:
4 grønne chili eller fersk jalapeño
½ fedd hvitløk
⅛ rødløk
3-4 ss majones
1 ts sennep
2-3 korianderbunter
1 ss riseddik (evt. lime)
Sukker
Kajennepepper eller piri piri
Salt
Slik gjør du:
Kjør alle ingrediensene til den grønne sausen i en blender eller food processor. Smak til med sukker, salt, chilipulver og riseddik eller lime. Sett i kjøleskap til servering. Del sandwichskiven i to. Rist skivene i et sandwichjern eller på en tørr panne til du får en sprø overflate på alle sider. Skjær tomat og avokado i tynne skiver, og topp sandwichen med King Oscar-tunfisken og den grønne aji verde-sausen. Nyt!
Sunt, enkelt og klar på få minutter.