Tunfisk på grillet hjertesalat

Denne retten er en hyllest til grillsesongen, med saftig tunfisk servert på en seng av sprø hjertesalat.

ingredienser

1 boks Yellowfin tunfisk i olivenolje
1 hjertesalat
1 selleri
1/4 agurk
1/2 pære
Saften av 1/4 sitron
1 ss olivenolje
1 ss lakserogn
50 g yoghurt
Dill
Salt
Pepper

Slik gjør du

  1. Skjær hjertesalaten i to på langs, gni kuttsiden med olivenolje, krydre lett med salt og pepper og grill på snittflaten av salaten til den blir brent og begynner å falle litt sammen. Det skal fortsatt være crunch i salaten.
  2. Skjær selleri, agurk og pære i terninger, legg på serveringsfatet og ha over sitronsaft, olivenolje og hakket dill.
  3. Legg på tunfisk og lakserogn, og bruk yoghurten som dressing.

Del denne oppskriften

Prøv disse