Ruccolasalat med tunfisk, kikerter og avokado

10 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Næringsrik, sunn og god tunfisksalat. Enkelt å lage til én eller mange.

 

Ingredienser

1 boks tunfisk i vann eller olje
1/2 boks à 400g kikerter
1 liten pose (65g) ruccolasalat
1 avokado
1/2 rødløk i tynne skiver
50 g fetaost
1/2 sitron

Slik gjør du

La oljen eller vannet renne av tunfisken

Skjær avokadoen i to og løft ut stenen. Skrell vekk skallet og skjær avokadokjøttet i skiver.

Fordel ruccolasalat, kikerter, tunfisk, avokado og rødløk på 4 tallerkener.

Bryt tunfisken og fetaosten i mindre biter og fordel på salatene.

Press litt sitronsaft over hver salat.

Tips

Oppskriften er nok til 4 mindre salater som kan serveres som en forrett eller 2 større porsjoner.
Synes du salaten er litt tørr kan du gjerne helle litt god olivenolje over salaten.

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!