Sunn livsstil

Filter

Helse

Sunn mat etter trening

Fisk er ypperlig som mat etter trening. Fisk er rik på proteiner og inneholder essensielle næringsstoffer som kroppen trenger når musklene skal restitueres.

Helse

Fisk og lavkarbo

Fisk på boks inneholder svært lite eller ingen karbohydrater, er rik på proteiner, og er mat som passer ypperlig i et lavkarbokosthold.

Helse

BPA og miljøgifter i fisk

Miljøgifter er kjemikalier som er giftige og lite nedbrytbare.  Når slike kjemikalier blir sluppet ut i naturen, kan de via mat og drikkevann hope seg opp i fisk, dyr og mennesker. 

Helse

Fisk og gravid

Rikelig med fisk i graviditeten er viktig og bidrar til å gi barnet en god start! Fisk inneholder mange av de næringsstoffene du og barnet ditt trenger når du er gravid, og norske helsemyndigheter anbefaler gravide å spise fisk flere ganger i uken.

Næringsinnhold i fisk

Tunfisk næringsinnhold og helsefordeler

Tunfisk er inneholder proteiner, og bra er det – for proteiner er like viktige for kroppen som vann. Kroppen trenger proteiner til alt den gjør, fra forbrenning og fordøying, til å lage hormoner og blodceller. Immunsystemet trenger også proteiner for å lage antistoffer som bekjemper infeksjoner og sykdommer.