Tunfisksalat med vårløk og gresk yoghurt

10 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Denne tufisksalaten lager du ferdig på 10 minutter. Her er det ikke mye du trenger å gjøre før du har et aldri så lite snaddermåltid foran deg.

Ingredienser

2 porsjoner

2 bokser tunfisk med chili
2 egg
4 vårløk
3 ss gresk yoghurt
¼–½ ts salt
saft av ¼ sitron
noen skiver grovt brød
noen salatblader

Slik gjør du

Legg eggene i en kasserolle med kaldt vann. Kok opp og la eggene koke i 8 minutter. Slå så over nok kaldt vann til å stoppe kokeprosessen. Skrell eggene og del dem i båter.

Vask vårløken og skjær den i tynne ringer. Bland den sammen med resten av ingrediensene i en bolle. La litt av tunfisken være igjen til etterpå. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Server tunfisksalaten med noen skiver grovt brød. Legg resten av tunfisken over selve salaten ved servering.

Tips

Skal du ut på tur, kan du ”grave ut” innmaten i et rundstykke og fylle det med denne tunfisksalaten. Super turmat!

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!