Tunfisksalat med pasta, erter og dill

time20 min

Trenger du mat i en fei så er det denne pastasalaten med tunfisk som du skal lage. Salaten blandes sammen mens pastaen fortsatt er varm – det fremhever de gode smakene i de andre ingrediensene. Server gjerne pastaen som en varm middagsrett eller la den avkjøle og server den som en salat.

Ingredienser

200g farfalle (pasta)
100g frosne selskapserter
2 bokser tunfisk i olje
2 vårløk i fine skiver
1 liten bunt frisk dill, grovhakket
1 sitron
salt, pepper

featured product

Slik gjør du

  1. Kok pastaen etter pakkens anvisninger
  2. Ha erter i det kokende pastavannet 1 minutt før pastaen er ferdig
  3. Hell av pasta og erter og la det avkjøle noe
  4. Bryt tunfisken opp i mindre biter – behold oljen
  5. Bland den lunkne pastaen med erter, tunfisk, vårløk og tunfiskoljen
  6. Rør lett sammen og smak til med sitronsaft, salt og pepper
Tips

Salaten kan serveres lunken eller romtemperert

Del denne oppskriften

Prøv disse