Tunfiskrøre på rugbrød

10 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Tunfiskrøre er sunt, godt og perfekt pålegg til lunsjen. Lag «salaten» kvelden i forveien, så tar det null tid å klargjøre matpakka om morgenen.

Ingredienser

4 porsjoner

2 bokser tunfisk med tomat og basilikum
2 dl creme fraiche
½ ts salt
2 stilker stangselleri
Salatblader
4 tykke skiver rugbrød
1 granateple

Slik gjør du

Ha tunfisk og creme fraiche i en foodprocessor og pisk lett.

Tilsett litt finhakket stangselleri og smak til med salt.

Legg et salatblad på rugbrødskiven. Ha på tunfiskrøre og pynt med stangselleri og granateple.

Tips

For en lettere variant, bytt ut creme fraiche med kesam.

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!