Tunfisk wraps

20 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Wraps med krydret tunfisk er populært å servere og hyggelig å lage rundt bordet. De er også fine å sende med i matpakken, en variasjon som vil bli verdsatt. Pakk dem da enkeltvis.

Ingredienser

4 porsjoner

2 bokser tunfisk med tomat og basilikum
1 pakke hvetetortilla
300g tomater i skiver
1 rødløk, i tynne båter
½ agurk i strimler
½ glass grønn oliven med paprika, i skiver
3 dl revet ost
Salat, for eksempel ruccula eller isbergsalat
1 squash
Rømme eller hvitløksdressing.

Slik gjør du

Varm opp tortillaene etter anvisning på pakken og hold dem tett tildekket til de skal spises.

Ha de forskjellige ingrediensene i små boller. Sett dem på bordet sammen med dressing. Hver og en lager sin egen wrap.

Legg fyll i et bredt felt tvers over tortillaen. Først salat, deretter tomat, agurk, løk, oliven, tunfisk og revet ost. Brett inn den ene siden og rull sammen, så fyllet holder seg på plass. Ha eventuelt litt dressing på toppen.

Tips

Tilsett friske urter i dressingen, eller bland en pose «gresk dressing» med lettrømme.

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!