Tuna cheese dip

10 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Ingredienser

1 boks tunfisk med sitron og pepper
125 g kremost naturell
125g cottage cheese
5 ss lettrømme
1 vårløk, hakket
1 – 2 fedd hvitløk, finhakket
1 – 2 ss hakket gressløk
Litt nypresset sitronsaft
Salt og pepper

Slik gjør du

Bland cottage cheese og kremost, spe inn rømmen.

Rør inn tunfisk og de andre ingrediensene. Smak til med sitronsaft, pepper og salt. Pynt med eventuelt med vårløk og friske urter.

Avkjøl før servering. Serveres sammen med grissini, salte kjeks, toast eller et godt nybakt brød.

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
Tunfiskrøre er sunt, godt og perfekt pålegg til lunsjen. Lag «salaten» kvelden i forveien, så tar det null tid å klargjøre ...

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!