Torskerogn med lun potetsalat

20 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Lyst til å servere noe annet enn kokte poteter? Da kan du lage en lun potetsalat med løk, purre og torskerogn.

Ingredienser

3 porsjoner

1 boks hermetisk torskerogn, 400g
300g mandelpoteter
2 – 3 Chioggiabeter
¼ rødløk
¼ purreløk
¼ blomkål
1 kvast dill

Slik gjør du

Del potetene i 2 og kok i vann tilsatt buljong. Kok Chioggiabetene i en annen panne i ca 5 minutter.

Finhakk rødløk, del beter og blomkål, og skjær purreløk og løk i ringer.

Bland sammen grønnsaker og kokte poteter, smak til med salt. Pynt med frisk dill.

Del rogn i små biter og fordel over salaten.

Tips

Prøv forskjellige typer beter, som for eksempel: gule beter eller rødbeter.

Relaterte oppskrifter

Høstsalat, enkel men raffinert salat basert på høstens grønnsaker.
Sommersalat, enkel men raffinert salat basert på sommerens smaker.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!