Torskelever tapas

15 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Havets foie gras og attpåtil en omega 3 bombe! Torskelever er perfekt til tapas som både er næringsrik og god.

Ingredienser

3 porsjoner / 6 tapas

1boks hermetisk torskelever
1/2 rødløk
Noen dråper eddik
Litt sukker
1ss rapsolje
6 ss rømme
1 stort flatbrød
Litt urter, for eksempel kjørvel

Slik gjør du

Finhakk rødløken, og bland den med eddik, sukker og rapsolje. La dette stå i 10 minutter.

Del flatbrødet i 6 deler. Fordel 1ss rømme på hver del flatbrød sammen med en bit avrent King Oscar torskelever.

Legg på løkblandingen og dryss litt kjørvel over til slutt.

Tips

For en lettere variant kan en bruke Kesam eller Cottage cheese i stedet for rømme.

Relaterte oppskrifter

Høstsalat, enkel men raffinert salat basert på høstens grønnsaker.
Sommersalat, enkel men raffinert salat basert på sommerens smaker.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!