Tapas med sardinpostei

40 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Tapas byr på noe for enhver smak. Vi byr på en tapasoppskrift inspirert av norske råvarer med portugisisk vri.

Ingredienser

2 porsjoner

2 bokser sardiner mediterranean style
2 stk skorpefrie loffskiver
55g vann
55g mykt smør
1ss finhakket vårløk (den hvite delen)
1 ts hot peppersaus
1ts sitronsaft
Noen oliven
Diverse urter
2 skiver ristet brød

Slik gjør du

Dypp brødet i vann og la det oppta veske. Ha det i en foodprocessor sammen med smør, sardiner(inkludert olje og krydder), vårløk, hot peppersaus og sitronsaft.

Bland alt til det blir en smidig masse. Sett i kjøleskapet i ca. 30 minutter før servering.

Smør posteien på skiver med ristet brød. Dryss urter over tapasen og pynt med oliven.

Tips

Bytt ut sardiner Mediterranean med sardiner i olivenolje for en mildere smak.

Relaterte oppskrifter

Maki sushi er sjømat, grønnsaker og ris rullet inn i noritang. Det er enkelt å lage maki sushi selv, sikkert enklere enn du tror!
Du vil bli forbløffet over hvor godt dette er. Det må prøves! Quesadillas lages med sardiner som stekes i stekepanne.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!