Spicy tuna dip

10 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.

Ingredienser

1 boks tunfisk med tomat og basilikum
125 g kremost naturell
1 ½ dl matfløte
½ rødløk, finhakket
Noen skiver peppersalami, hakket
Ca. 1 ½ ss nypresset sitronsaft
1 ts chilipulver
Salt
Pepper

Slik gjør du

Ha kremost i en bolle og rør inn fløten gradvis. Bland inn tunfisk og resten av ingrediensene.

Smak til med salt, pepper og chili etter ønske.

Avkjøl før servering. Server grissini, salte kjeks eller toast til. Og gjerne store oliven med cocktailpinner til.

Tips

Spe litt mindre fløte i dippen, så blir det et spennende pålegg til godt brød.

Relaterte oppskrifter

En mild dip med god smak av hvitløk og ost.
Tunfiskrøre er sunt, godt og perfekt pålegg til lunsjen. Lag «salaten» kvelden i forveien, så tar det null tid å klargjøre ...

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!