Spicy kjøttboller

25 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Kjøttboller er elsket av både barn og voksne og forskjellige kulturer verden rundt. Du finner kjøttboller i Sverige, så vel som i Tyrkia. Her er en sterk variant som inneholder sardiner.

Ingredienser

4 porsjoner

2 bokser sardiner i extra virgin olivenolje (avrent)
2 røde chilier
3 hvitløksbåter
400g karbonadedeig/kjøttdeig
1dl brødkrumme
1 egg
Salt

Slik gjør du

Skrell og finhakk hvitløk. Rens og finhakk chili. Hakk sardinene litt.

Ha alle ingredienser i en bolle. Kna alt godt sammen. Bruk armmusklene så det virkelig kjennes.

Rull kjøttboller.

Stekes i varm panne. Etterpå kommer belønningen: Deilige gode kjøttboller, kalde eller varme.

Tips

Serveres som egen tapasrett eller sammen med pasta og tomatsaus.

Relaterte oppskrifter

Maki sushi er sjømat, grønnsaker og ris rullet inn i noritang. Det er enkelt å lage maki sushi selv, sikkert enklere enn du tror!
Du vil bli forbløffet over hvor godt dette er. Det må prøves! Quesadillas lages med sardiner som stekes i stekepanne.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!