Spaghettiomelett med tunfisk

18 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Spaghettiomelett med tunfisk er en fin måte å benytte seg av spaghettirester på. Server til lunsj sammen med salat, ta med på piknik eller lag et fat med spaghettiomelett til tapasbordet.

Ingredienser

4 porsjoner

1 boks tunfisk med tomat og basilikum
1 boks tunfisk med thai chili

6 egg
250 g kokt spaghetti
Salt og pepper
0,5-1 ss olivenolje til steking
30-50 g hvit cheddar, revet

Slik gjør du

Kok spaghetti som anvist. Når pastaen er ferdig, skyll i kaldt vann og la det renne godt av.

Pisk sammen eggene. Tilsett tunfisken og rør om. Bland inn spaghettien og smak til med salt og pepper.

Bruk ovnssikker stekepanne. Varm opp olje i pannen på middels varm stekeplate. Hell omelettrøren over i stekepannen og fordel innholdet jevnt. La omeletten steke under lokk, uten å røre i pannen, til eggestanden så vidt har stivnet (ca 10-15 min.).

Sett stekeovnen på 230 grader med grillelementet på.

Ta lokket av stekepannen og fordel revet cheddarost på omeletten. Sett stekepannen på rist opp under grillelementet. Omeletten er ferdig når osten er godt smeltet og har fått litt farge (ca 3-5 min.).

Tips

Spaghettiomelett med tunfisk er like god lun som varm. Den kan derfor enkelt lages på forhånd og lunes raskt i ovnen før servering.

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!