Quesadillas med tunfisk og salsa

10 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Server quesadillas som kveldsmat, eller som en rask middag eller som en yummy lunsj. Hvem kan egentlig si nei til en quesadilla?

Ingredienser

1 boks tunfisk i vann eller olje
2 tortillalefser
50 g revet ost, gjerne en blanding av mozzarella og cheddar
1/2 avokado i skiver
Til servering:
tomatsalsa

Slik gjør du

La oljen eller vannet renne av tunfisken og bryt den i mindre biter

Ha ca. 1 ts olje i en stekepanne og varm den opp over middels varme

Legg en tortillalefse i den varme stekepannen

Fordel halvparten av osten over lefsen

Fordel tunfisken over osten og fordel avokadoen jevnt utover

Strø resten av osten på toppen og legg den andre lefsen over det igjen

La tortillaen steke 2-3 minutter til osten begynner å smelte. Snu lefsen og stek videre på den andre siden til quesadilla’en er gjennomvarm og osten er smeltet

Ta quesadilla’en ut av stekepannen, skjær den opp i ‘paiskiver’ og server med salsa

Tips

Bruk gjern ferdigkjøpt salsa.
Alternativt kan du lett lage din egen ved å blande grovhakkede tomater med litt vårløk og chilisaus

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!