Pastasalat med tunfisk, erter og dill

20 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Trenger du mat i en fei så er det denne pastasalaten med tunfisk som du skal lage. Salaten blandes sammen mens pastaen fortsatt er varm – det fremhever de gode smakene i de andre ingrediensene. Server gjerne pastaen som en varm middagsrett eller la den avkjøle og server den som en salat.

Ingredienser

200g farfalle (pasta)
100g frosne selskapserter
2 bokser tunfisk i olje
2 vårløk i fine skiver
1 liten bunt frisk dill, grovhakket
1 sitron
salt, pepper

Slik gjør du

Kok pastaen etter pakkens anvisninger

Ha erter i det kokende pastavannet 1 minutt før pastaen er ferdig

Hell av pasta og erter og la det avkjøle noe

Bryt tunfisken opp i mindre biter – behold oljen

Bland den lunkne pastaen med erter, tunfisk, vårløk og tunfiskoljen

Rør lett sammen og smak til med sitronsaft, salt og pepper

Tips

Salaten kan serveres lunken eller romtemperert

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!