Pasta med sardiner og tomat

15 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

I dag blir det pasta med sardiner, tomater og oliven – et godt alternativ til laks og torsk.

Ingredienser

3 porsjoner

2 bokser sardiner i olivenolje
300g pasta
1 løk, finhakket
3 hvitløksfedd, finhakket
1 boks hermetiske tomater, gjerne Mutti
100g sorte oliven i skiver
1 ss kapers
Salt og pepper

Slik gjør du

Kok pastaen i lettsaltet vann som angitt på pakken til den er al dente.

Sil av vannet, rør i litt olivenolje.

Bland sammen pasta, hakket hvitløksfedd, hermetiske tomater, oliven, løk og kapers.

Smak til med salt og pepper. Server!

Tips

Bytt gjerne ut sorte oliven med grønne oliven med fetaost inni.

Relaterte oppskrifter

Maki sushi er sjømat, grønnsaker og ris rullet inn i noritang. Det er enkelt å lage maki sushi selv, sikkert enklere enn du tror!
Du vil bli forbløffet over hvor godt dette er. Det må prøves! Quesadillas lages med sardiner som stekes i stekepanne.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!