Ostesmørbrød med tunfisk

15 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ostesmørbrød med tunfisk passer godt som frokost, lunsj eller kvelds. Det er sunt og godt, og tar lite tid å lage.

Ingredienser

2 porsjoner/ 4 skiver

2 store stykker brød eller 4 mellomstore
1 boks King Oscar tunfisk med tomat og basilikum
1-2 ss majones
1 stor tomat
4-8 skiver Jarlsberg, Norvegia eller lignende

Slik gjør du

Sett ovnen på 250C.

Bruker du store stykker brød, skjær de i to. Rist brødene lett i brødrister.

Bland tunfisk med majones og fordel blandingen jevnt utover skivene.

Skjær tomaten i så tynne skiver som mulig og fordel over brødene.

Topp brødene med ost, sett de på en bakeplate eller i en ildfastform. Sett formen i forvarmet ovn, øverste rille.

La osten smelte og boble, dette tar 3-5 minutter avhengig av ovn. Pass godt på de, det går fort over til brent ost. Server skivene direkte fra ovnen.

Tips

Alle tre varianter av tunfisk kan brukes til denne oppskriften.

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!