Bruschetta med sardiner og urtesaus

Berit Nordstrands bruschetta med sardiner er en perfekt måte å få i seg ekstra omega-3 på, og det smaker helt nydelig!

Ingredienser

150 gram persille
50 gram gressløk
3 charlottløk
1 sitron
1 liten brokkoli
1 boks sardiner
Salt
Pepper
Olivenolje
Gammelt eller nytt brød

featured product

Slik gjør du

  1. Kutt 2 charlottløk, persille og gressløk og bland sammen med 2 dl olivenolje. Riv skall fra en ½ sitron og smak til med salt, pepper og sitronjuice.
  2. Del brokkolibuketter i halv og stek i en panne med smør. Tilsett 1 finhakket charlottløk. Stek til de er gylden på den ene siden og smak til med salt og sitron.
  3. Stek fine skiver av brød i smør og olivenolje til de er gylden og sprø på begge sider.
  4. Kutt opp sardiner og ha over litt sitronjuice.
  5. Legg alt på brødskivene og nyt som en deilig toast!
Del denne oppskriften

Prøv disse