Middelhavssalat med Tunfisk

15 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

En erkefransk salat som passer perfekt på sensommeren når du får ferske, knasende bønner og deilige tomater.

Ingredienser

2 porsjoner

2 bokser King Oscar Tunfisk med tomat og basilikum
2 stk hjertesalat
2 stk egg
100 g brekkbønner
10 stk Cherry tomater eller andre små tomater
40 g oliven
2 ts kapers
0,5 stk rødløk

Slik gjør du

Dampkok bønnene i 2-3 minutter. Skyll bønnene i rennende iskaldt vann til de er avkjølt, eller legg dem i isbad. Dette er for å stoppe kokeprosessen så du får sprø, deilige bønner.

Kok eggene i 6-8 minutter så plommen er fast men smilende. Skyll eggene i kaldt vann til de er avkjølt og skrell dem. Del eggene i båter.

Skyll, tørk og del salaten og dander den på et fat sammen med bønner, sherrytomat løk, oliven og kapers.

Tilslutt legger du eggebåtene på toppen og serverer.

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!