Høstsalat med torskelever

15 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Høstsalat, enkel men raffinert salat basert på høstens grønnsaker.

Ingredienser

4 porsjoner

2 bokser hermetisk torskelever, avrent
2 ss urteolje
2 pastinakk
2 polkabeter
½ brokkoli
3 små gulerøtter
½ blomkål
1 rødbete
½ bunt dill

Slik gjør du

Pastinakken og polkabetene deles i biter og blandes med urteolje.

Kutt opp og forvell brokkoli, gulerøtter og blomkål. Oppbevar dem deretter i isvann i 5 minutter før du blander dem med pastinakken og polkabetene.

Alt legges i en dyp tallerken og toppes med avrent torskelever, dill og rødbeter.

Tips

Bytt gjerne ut torskelever med kippers.

Relaterte oppskrifter

Sommersalat, enkel men raffinert salat basert på sommerens smaker.
Havets foie gras og attpåtil en omega 3 bombe! Torskelever er perfekt til tapas som både er næringsrik og god.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!