Fullkornswraps med tunfisk

15 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Fullkornswraps med tunfisk og gressløkdressing er sunne og smaksrike lunsjpakker som er enkle å ta med seg på jobb eller ut på tur.

Ingredienser

2 porsjoner

1 boks tunfisk med thai chili

1 dl lett crème fraîche
3 ss gressløk, finhakket
1 ss frisk koriander, finhakket
1 fedd hvitløk, presset
1 ss limesaft

2 store fullkornstortilla
Salatblader
2 store reddiker i tynne skiver
0,5 rødløk, i tynne ringer
14 sukkererter, hele

Slik gjør du

Rør sammen crème fraîche, finhakket gressløk og koriander, presset hvitløk og limesaft til dressingen.

Legg fullkornstorillaene på flatt underlag. Fordel et lag med gressløkdressing på tortillaene. Legg på salatblader, skiver med reddik og rødløk og hele sukkererter. Fordel tunfisken og avslutt med mer gressløkdressing.

Brett nedre del av tortillaene inn mot midten. Brett så inn sidene. Knytt en hyssing rundt wrapsene, eller pakk inn i matpapir.

Tips

Lag gjerne dressingen på forhånd slik at den får tid til å utvikle de gode smakene.

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!