Friterte sardiner

Piff opp helgefrokosten med Berit Nordstrands friterte sardiner. En skikkelig snack-vinner!

Ingredienser

1 boks sardiner
50 gram potetmel
Olje til fritering (kokosolje, druekjerneolje)
½ sitron
persille til pynt

featured product

Slik gjør du

  1. Ta sardinene ut av boksen og legg de på et kjøkkenpapir for å fjerne ekstra olje.
  2. Varm opp frityroljen til 170-180 grader (til det bobler rundt et treskaft).
  3. Vend sardinene i potetmel, så de får et jevnt potetmellag rundt seg.
  4. Friter sardinene til de er gylne.
  5. Ta de ut av oljen og legg de på et kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje.
  6. Kutt opp litt persille til pynt og del sitronen i båter.
  7. Dander sardinene på en liten tallerken og topp med persille og et par sitronbåter.
Del denne oppskriften

Prøv disse