Crostini med egg og ansjos

15 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Crostini med egg og ansjos – en god start på morgenen.

Ingredienser

8 baguettskiver
1spisesje olivenolje
1 fedd hvitløk, delt på langs
4 egg, kokt som ønsket
1 boks King Oscar ansjosfileter

Slik gjør du

Pensle baguettskivene med litt olje og stek de sprø i ovnen eller i stekepannen.

Gni baguettskivene med snittflaten av hvitløksfeddet.

Skjær eggene på langs i to og legg på baguettskivene.

Legg en eller to ansjosfileter over egget og server, gjerne mens egget fortsatt er lunt.

Relaterte oppskrifter

Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!