Avokado fylt med tunfisk

10 min
Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

En frisk salat med tunfisk og skivet avokado. Server salaten som middag eller kvelds – gjerne med godt brød til.

Ingredienser

1 avokado
1 boks tunfisk i vann eller olje
ca. 1 ss paprika i terninger
1/2 vårløk i fine skiver
litt rød chili i fine skiver
ca. 1 ss grovhakket frisk koriander
1/2 lime
salt, pepper

Slik gjør du

La oljen eller vannet renne av tunfisken

Bryt tunfisken i mindre biter og bland med paprika, vårløk, chili og frisk koriander

Smak til med salt og pepper.

Del avokadoen i to og løft ut stenen. Bruk en skje for å forstørre hullet der stenen var.

Grov hakk avokadokjøttet som du har løftet ut og bland lett med tunfiskblandingen

Fordel tunfiskblandingen i avokadoene

Server med limebåter

Tips

Lag gjerne tunfiskblandingen klar på forhånd. Del avokadoen og bland inn avokadokjøttet like før servering

Relaterte oppskrifter

En sydlandskinspirert litt fyldig dip som er enkel å lage og spennende å by på.
En mild dip med god smak av hvitløk og ost.

Bli inspirert!

Makrell i tomat med egg

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Prøv et smørbrød med makrell i tomat med egg. Næringsrikt og godt!

Ansjossmørbrød

Gi karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ansjossmørbrød er helt enkelt – Og veldig godt!

Sjekk våre tips og anbefalinger

Hva skal du lage? Her er noen anbefalte oppskrifter for deg som er ute etter inspirasjon til hvordan du kan bruke mer sunn fisk i matlagingen. Kanskje har du en oppskrift du vil dele? Send den gjerne til oss!